Інтернет магазин "Milavitsa-ua.com"
(068)24-72-073
(063)72-80-166
Viber
(099)25-20-551
Замовлення приймаємо 24/7
Пн.- Пт. 10.00 - 18.00
Сб.- Нд. вихідний
Безкоштовна доставка від 1800 грн.

Мілавіца. Мілавіца інтернет магазин.

Мілавіца інтернет магазин.

«Milavitsa-ua.com» - фірмовий інтернет-магазин Мілавіца (Милавица интернет магазин) представляє колекцію 2013-2020 р. - класична і модна жіноча білизна, купальники за найкращими цінами в Україні.

                                                       


Сайт інтернет- магазину Milavitsa-ua.com виконаний у вигляді «Каталог Милавица».

1.Classic
2.Fashion
3.Aveline
4.Lauma
5.Купальники


1.Мілавіца-Класика (Classic) - Колекція для впевненості та комфорту жінок :


Контур
Силует
Форма
Акцент
Бавовна
Мама
Грація
BodyArt



Колекція Мілавіца Котур, Силует, Форма ( Милавица Контур, Силуэт, Форма) дубльовані бюстгальтери Мілавіца формують гарну форму грудей, бюстгальтери з тонкими чашками для природних форм, бюстгальтери пуш-ап збільшують розмір грудей і надають декольте привабливі форми. Білизна балконет (анжеліка) максимально відкриває розкішні форми жінки. Моделі бюстгальтерів із знімними бретелями дозволять носити відкриті сукні. У колекції Класика також присутні моделі для пишних  жінок, великі розміри до чашки G, H, I, J. Розміри трусиків для пишних жінок - обсяг стегон 100-135 см. В колекції Мілавіца-Класика - дубльовані і тонкі бюстгальтери, чашки пуш-ап, формовані, бюстгальтери-балконет (анжеліка), ліфчики без каркасів (без кісточок), труси, стрінг,  шорти. В інтернет-магазині Milavitsa-ua.com Ви можете замовити і купити всі моделі з каталогу Мілавіца-Класика по найкращим цінам в Україні.


Колекція Мілавіца-Мама (Милавица Мама) представляє бюстгальтери для годування з бавовни, бюстгальтери без кісточок з бавовни для вагітних жінок, трусики  і коригуючу білизна для вагітних. Мілавіца-Мама - це особливо комфортна та ніжна жіноча білизна з бавовни для вагітних і годуючих жінок.

Колекція Мілавіца-Бавовна (Милавица Хлопок) представлена жіночою нижньою білизною з бавовни найвищої якості: бюстгальтери пуш-ап, ліфчики з м'якою чашкою, бюстгальтери з бавовни без кісточок, трусики, стрінг, шорти, топи. Всі моделі виконані з дуже комфортної і приємної до тіла бавовни. В наявності великі розміри для пишних жінок за найкращими цінами в Україні!


Колекція Мілавіца-Грація (Милавица грация) являє собою коригуючу жіночу білизну, грації, напівграції, панталони, коригувальні труси. Моделі для корекції фігури природним чином підкреслюють всі принади жінки. Особливо актуальна коригуюча білизна під облягаючі сукні.


Інтернет-магазин Milavitsa-ua представляє модну колекцію Мілавіца-Мода-2014-2020 р


2. Milavitsa-Fashion - це модні комплекти, бюстгальтери, трусики стрінги, які радують жінок розкішним дизайном і відмінною якістю. Бюстгальтери з мережива, бавовни, мікрофібри і тюля. Моделі бюстгальтерів пуш-ап, з тонкою і формованою чашкою, бюстгальтери-балконет, боді, топи.


3.Aveline каталог - це різноманітні ефектні корсетні вироби, коригуюча білизна, поясна група. Нижня білизна від цього бренду відрізняється високою якістю. Можна ЇЇ придбати за доступною вартістю. Нижня білизна Aveline також виготовляєься  компанією «Мілавіца», яка і служить гарантом високої якості.


4.Каталог купальников Милавица являє собою купальники та купальні костюми, купальні бюстгальтери і купальні трусики, топи, парео. Всі моделі виконані з високоякісних матеріалів, представлені великі розміри для пишних жінок.

 

.


На слайдерах сайту ви з легкістю побачите акційні моделі, новинки, знижки.

 


Ви можете замовити та купити всі моделі з колекцій Мілавіца за найкращими цінами в Україні. Для цього не потрібно виходити з будинку або офісу. Інтернет-магазин Milavitsa-ua доставить замовлення в будь-яку точку України.


Замовити дуже просто: оберіть потрібну модель нижньої білизни Мілавіца і натисніть кнопку "КУПИТЬ", далі " В корзину". Правильно підберіть розмір нижньої білизни за допомогою «Определение размера». Для наших покупців найнижчі ціни, знижки, безкоштовна доставка, розсилання новин, консультації спеціалістів з підбору білизни.


Интернет-магазин Milavitsa-ua є офіційним торговим партнером ТМ MILAVITSA.


Комментарии

Пока нет комментариев

Написать комментарий


captcha