Інтернет магазин "Milavitsa-ua.com"
(068)24-72-073
(063)72-80-166
Viber
(099)25-20-551
Замовлення приймаємо 24/7
Пн.- Пт. 10.00 - 18.00
Сб.- Нд. вихідний
Безкоштовна доставка від 1800 грн.

Труси сліп Мілавіца.Труси бриф Мілавіца.

Труси Мілавіца.

Трусики сліпи Milavitsa ( Трусы слипы Милавица)


У всіх нас свої звички, свої пристрасті і фантазії. Навіть обираючи один і той же стиль одягу, ми примудряємося підносити його з притаманними тільки нам нотками. Але у всіх жінок на планеті є одна спільна деталь гардероба - трусики сліпи. Від маленької дівчинки до зрілої жінки - у кожної в шафі є хоча б пара цих зручних трусиків.


Сліпи Milavitsa (Трусы Милавица слип) - це стара добра класика у світі нижньої білизни. Вони настільки зручні, практичні і досконалі, що жодна модель за весь час існування трусів не змогла позмагатися з ними в популярності. Трусики сліпи чудово виглядають на різних фігурах, не утруднюють руху і добре захищають інтимні ділянки тіла. Вони підходять для жінок будь-якого віку, а носити їх зручно в будь-яку пору року.



Чоловіки погано розбираються в жіночій моді, але навіть вони знають, як виглядають класичні труси сліпи. Зручна закрита білизна з широкою передньою і задньою стороною, повністю закриває сідниці і лобкову частину. Ластовиці сліпів зазвичай виготовляються з бавовняної тканини. Це дуже важливий момент, оскільки місця дотику з ніжною шкірою повинні бути повністю безпечні. Широка боковина трусиків надійно фіксує їх на стегнах, забезпечуючи комфорт навіть під час активного руху.


Різновиди сліпів


Вибаглива мода ніколи не стоїть на місці, чарівним чином змінюючи жіночий вигляд. І це стосується не тільки спідниць, капелюшків і взуття, але і нижньої білизни. Класичні трусики сліпи також зазнали чимало змін, підлаштовуючись під мінливу натуру сучасних модниць.


Для тих, хто вважає за краще носити одяг з заниженою талією, дизайнери створили спеціальні сліпи з укороченою задньою частиною. Такий ледь вловимий відступ від традиційних форм дозволив залучити ще більшу аудиторію любителів сліпів. Також на вітринах магазинів нижньої білизни можна знайти зовсім мініатюрні трусики, що позиціонують себе як сліпи, але сильно від них відрізняються. Сильно занижена талія практично оголює лобкову кістку і відкриває позаду впадинку між сідницями. Екстремальний варіант для любителів супер-низьких джинсів.


Якщо ви хочете підтягти або заховати виступаючий животик, а походи в спортзал ще не дали результатів, скористайтесь коригуючими і моделюючими сліпами. Абсолютна протилежність попередньої моделі. Завищена талія акуратно приховує живіт і злегка притискає його, формуючи красиву струнку талію. Висока концентрація еластичних матеріалів (еластан, мікрофібра) дозволяє надійно фіксувати виступаючі частини тіла. Такі корегуючі трусики візуально виструйнюють жінку і скорочують обхват талії на кілька розмірів.

Інноваційні технології безшовного плетіння  нижньої білизни дозволяють нам насолоджуватися абсолютно новими зручними трусиками. Такі сліпи можна сміливо одягати під облягаючий одяг - вони все одно залишаться непомітними! Повторюючи всі контури вашого тіла, вони нагадують «другу шкіру» і гарантують комфорт у будь-яку пору року.


Краса і зручність трусиків сліпів


Принадність трусів сліпів ще і в тому, що при всій своїй буденності вони здатні підняти настрій своїй власниці на весь день! Хіба не приємно бачити в дзеркалі відображення свого тіла, одягненого в ніжну візерункову тканину? Відразу відчуваєш себе витонченою і крихкою принцессою.


Сучасні дизайнери шалено люблять трусики сліпи. І цьому є одна проста причина - їм є де «розгулятися». Ну що, дозвольте запитати,  можна зобразити на крихітному шматочку стрінгів або бікіні? А сліпи - справжній полігон для бурхливої дизайнерської діяльності!
Зручні і практичні, сліпи знаходять фанатів будь-якого віку. Завдяки неймовірній кількості кольорів і декоративних елементів кожен може знайти свою неповторну модель. Трусики сліпи перестали бути нудною і повсякденною нижньою білизною. Сьогодні це цілий світ різноманітних і комфортних прикрас для вашого гардеробу!

 

Трусики бріфи Milavitsa (Трусики брифы Милавица)


На сьогоднішній день ринок жіночої білизни наповнений моделями різного виду. Загалом, класифікація жіночої білизни здійснюється відповідно до ступеня її відкритості. Це і класичні міді-труси, що повністю закривають жіночу попу, і так звані «бразилійки», які роблять це лише наполовину, створюючи ефект пишних «бразильських»  стегон, що надають сексуальності трусики з тонкою смужкою, позаду - стрінги і танга, білизна з заниженою посадкою - трусики-сліпи, а також вельми популярні серед жінок різного віку трусики-бріфи.


Для безлічі  моделей жіночої білизни можливе використання різноманітних матеріалів. Для щоденної носки краще підходять натуральні матеріали, такі як бавовна. У той час як пошиття більш ошатних і стильних трусиків вимагає таких матеріалів як атлас і мереживо. З синтетичних волокон, які не завдадуть шкоду тілу, для пошиття жіночої білизни підійде мікрофібра, нейлон, поліестер або ж еластан.


Особливості трусиків-бріфів.

Як вже згадувалося раніше, трусики-бріфи Milavitsa (Трусы брифы Милавица)  здобули популярність дуже скоро після появи. Причиною тому їх зручність і практичність. Крім цього нижня білизна такого типу здатна підтримувати силует, приховувати недоліки, які особливо помітні під облягаючим  одягом. Такі трусики відрізняються більшою закритістю, ніж, приміром, сліп-білизна, і в нижній своїй частині являють собою горизонтальну смужку. Такий вид білизни вважають не тільки зручним, а й безпечним для здоров'я. Їх рекомендують до щоденного одягання, так як вони не здатні викликати роздратування, як, приміром, стрінги. До того ж трусикам  бріфам притаманна відмінна коригуючи властивість.

Як правильно підібрати шортики-трусики (Бріфи)?

При виборі трусів-шортиків  Milavitsa (Трусики брифы Милавица) варто пам'ятати, що вони відрізняються широкою площею охоплення, і покривають сідниці майже повністю. Це вбереже вас від врізання ліній білизни, але дещо обмежує у виборі одягу, адже дуже короткі спідниці, приміром, з такими трусиками не одягнеш. Якщо для вас важливо, щоб шортики-трусики могли підтримати або підняти сідниці, найкраще вам підійдуть моделі з еластичними деталями позаду.

Однак варто пам'ятати, що подібний вид білизни візуально може вкорочувати ноги, тому їх варто вибирати дівчатам середньго та високого зросту. Так як це  закритий вид трусиків, в літню пору в них може бути не комфортно, але для зими це ідеальний варіант.


Комментарии

Пока нет комментариев

Написать комментарий


captcha