Інтернет магазин "Milavitsa-ua.com"
(068)24-72-073
Viber
(099)25-20-551
Замовлення приймаємо 24/7
Пн.- Пт. 10.00 - 18.00
Сб.- Нд. вихідний
Безкоштовна доставка від 1800 грн.

Бюстгальтер Мілавіца без кісточок. Як правильно підібрати бюстгальтер Мілавіца!

Бюстгальтер Milavitsa без кісточок. (Бюстгальтер Милавица без каркасов).


Бюстгальтер без кісточок ( Бюстгальтер Милавица без косточек) - це затребувана різновидність жіночої білизни, якій віддають перевагу цінительки природності  і комфорту. Носіння такого елементу одягу допомагає надовго зберегти красу грудей і жіноче здоров'я. В бюстгальтерах без кісточок основне навантаження покладається на чашечки і широкі регульовані бретелі, що забезпечує оптимальний баланс між бездоганним комфортом і естетичністю контурів грудей.


Особливості бюстгальтерів без кісточок


М'які бюстгальтери без каркасів ( Бюстгальтеры Милавица) не тільки зручні і природні, але і дуже жіночні, спокусливі і привабливі. Вони випускаються в розмірах від А до J, а розмаїття моделей дозволяє з легкістю підібрати ідеально підходящий варіант як власницям витончених форм, так і жінкам з великим бюстом, для яких така білизна просто незамінна. У першому випадку актуальний, зокрема, бюстгальтер з чашками трикутної форми, а в другому - вироби розвантажувального типу.

Бюстгальтер без кісточок найчастіше виготовляється з м'якої, приємної на дотик еластичної бавовни або спокусливого мережива, що забезпечує його власниці максимальний комфорт і природність відчуттів. Як правило, цей тип відрізняється більш закритою формою, а його чашечки можуть мати додаткову підкладку з бавовни. Бретелі ліфів без кісточок, розрахованих на великі груди, обов'язково моделюють широкими і функціональними.


Переваги бюстгальтерів без кісточок.

Білизна розробляється таким чином, щоб забезпечити жінці максимальний комфорт і природну красу форм. Надійно фіксуючи груди, цей аксесуар позбавляє від зайвого навантаження, надійно підтримуючи бюст  і рівномірно розподіляючи вагу з плечей на грудні м'язи. До того ж, така білизна забезпечує шкірі дихання і не викликає алергічних реакцій і подразнень, тому їй віддають перевагу жінки з чутливою шкірою.


Бюстгальтер без кісточок дуже актуальний  і для прихильниць активного способу життя. Його м'які бретелі не натирають шкіру, а відсутність сильного тиску дозволяє надовго зберегти гарну форму грудей. Ліф без каркасів не травмує  тіло при виконанні спортивних вправ і не викликає дискомфортних відчуттів. Така білизна чудово підходить і для повсякденного носіння. Вона не тільки піклується про здоров'я і привабливість  жіночих грудей, але і надає своїй власниці впевненість у собі, особливу елегантність і спокусливість.


Носіння бюстгальтера без каркасів особливо актуально для представниць прекрасної статі, яким кісточки заважають, викликають дискомфорт і неприємні відчуття. Конструктивно вони не розділяють груди і створюють бажану форму виключно завдяки особливій будові чашок. На відміну від моделей на кісточках, такі вироби не округляють груди і забезпечують їм більш природні обриси.


Як правильно підібрати бюстгальтер Милавица?


Неправильно підібраний бюстгальтер може доставити його власниці масу незручностей: біль, свербіж шкіри, утруднення дихання і рухів, а також викликати порушення серцево-судинної системи, які в свою чергу залучать мігрені.

Для визначення розміру бюстгальтера потрібно знати:


• Обхват грудної клітини під грудьми. Вимірювальну стрічку розташуйте під грудьми, як можна щільніше, і запишіть отримані дані;
• Обхват грудей. Вимірювальна стрічка прикладається горизонтально по виступаючих точках грудей навколо тіла.


Для отримання максимально точного розміру спробуйте прикладати вимірювальну стрічку як можна ближче до тіла. Стрічка для вимірювань не повинна ніяким чином вас стягувати. Коли будете проводити вимірювання, прагніть  до того, щоб м'язи тіла були в розслабленому стані. Пам'ятайте, мірку необхідно проводити стоячи.


Ви можете визначити свій точний розмір на сторінці сайта  «Определение размера»


Комментарии

Пока нет комментариев

Написать комментарий


captcha